Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Khamis, 11 September 2014

Kerusi Rotan :)

Kerusi rotan..hehe... opkos la untuk decoration rumah ala- ala english style kan. Hiik.. Mana nak cari ek? Taste saya taste yg kat kedai second je sebab lagi banyak pilihan kot.. tapi tu la, Mr. Perfect tu nak ke kerusi rotan ni? Mesti dia kata nanti sakit bontot kalau duduk... Ala, orang pompuan ni lebih pada susun atur dan cantik je kot... tak ada nya tempat nak duduk2 kan.. haa.. kan membazir dah kat situ. Hehe.. tapi nak jugak kerusi rotan :P Sweet sangat lagi2 kalau tacap warna putih.. weeheee... Oh.. English la sangat kan... hahaha...

Jom cuci mata... cuci mata lagi? Haah la...cuci mata la dulu... :) Ni semua inspirasi.. simpan dulu dalam lubuk hati.. :P


Sejuk mata memandangkan... mesti seronok duduk dengan mak dan anak - anak kt luar ni.


Perabot terpakai selalunya akan diiklankan di Mudah. Rajin - rajin la tengok. Selalunya yang kat Johor ni cepat sangat laku lagi yang baru sampai dari Singapore. 


Almari kecik yang comel...  :)


Salah satu ruang yang saya dapat dari google.. Dapat ruang yang cantik macam ni tak tau la berapa kali kita akan selfie dalam masa sehari. Lol.