Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Jumaat, 12 September 2014

Bathroom...

Ada banyak - banyak bathroom kat sini mana paling cantik? Haa...soalan je bg kat pembaca sebab dah tak ada idea nak cakap apa kan...


Mandi dalam qanan :P


Siap sedia mesin basuh lagi..dipertimbangkan utk dekorasi mcm ni coming soon. 


Suka yang ni... warna dan sekeliling yg tak nampak kosong. Mandi pun tak takut. Aku ni penakut dalam bilik air :P


Bilik air ni dah sebesar rumah sewa saya.. lol


Boleh la kot... 


Tangga tu menarik perhatian. Saya mulai berfikir mcm mana bentuk rumah ni..


Pinkies sangat... huhu..tab mandi pun boleh 2 orang sekali masuk.


Comelnye bathroom untuk kids ni.. :)


Bathroom Mr. Bean :P


Bathroom ala korea.. banyak sangat space. Nak mandi pun takut. Macam ada hantu je.. hehe