Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Ahad, 7 September 2014

Angsana- kedai buku BADAN

Macam biasa setiap kali pergi mana2 mall tak missed singgah di kedai buku. Hari ni my Mr.Perfect bawa berjalan ke Angsana. Kat sini yg familiar dah tentu kedai buku BADAN. Hak milik seratus peratus bumiputera Melayu. Sampai kakitangan kat situ pun kenal husband. Sebab beberapa tahun yg lalu husband pernah pasang cctv kt kedai buku ni. Ya...zaman di mana kami belum kenal lagi.
Saya jarang beli buku masak - masak sebab resepi senang dpt kat internet. Tambah pula kami sekeluarga jarang nk masak aneka pilihan. Bab2 masak ni sy minta suami yg suggest nak masak apa...nanti pandai la dia cari bahan kat kedai. Ikut budget berapa dia mampu. Lebih budget dia, sy kena la cari masakan lebih advance dari google.
Novel pun jarang saya beli kat kedai buku. Selalunya sy akan beli bahan2 ilmiah. Poyo je kan...sebenarnya memang ya. Pilihan sy bahan ilmiah saja.. contohnya, kali ni sy beli buku mengenai Palestine.
Buku ini ditulis oleh penulis dari Indonesia dan telah dialih bahasa ke bahasa melayu kita di Malaysia agar mudah difahami. Harga dlm RM10 sahaja. Murahkan. Membeli sambil menderma ke tabung Palestine. Semoga dipermudahkan.