Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Sabtu, 21 Februari 2015

Minat kat gelang Pandora?

Dulu gelang ni aku jeling - jeling je.. jeling bukan apa sebab mahal sangat.. cara beli nya pun special tak mcm gelang lain. Harga ikut pada beads berapa banyak beads ada kat setiap gelang tu.. pening nak memilih satu hal. Lagi satu semua beads lawa - lawa dan cantik. Boleh sampai cecah RM400 kalau yang original punya.
Aku tak berapa nak arif sangat bab Pandora ni sebab dulu tak minat jadi tak amik tau sangat. Tapi sejak dua menjak ni aku makin minat plak. Tukar angin sesekali tiba - tiba kan... Kadang - kadang aku teringin juga lepak - lepak kat Pandora original nak tau cara jual beli mereka dan nak tau cara mengenal yang original dan fake. Tapi risau plak orang ingat kita ni orang kaya, datang macam nak beli tapi tak beli - beli. Hahaha... Tak pasal - pasal je nanti menyusahkan salesgirl kat situ.

Selalunya aku ni lambat sangat la nak minat pada sesuatu benda baru. Orang dah 5 tahun lepas suka, aku baru sekarang terhegeh - hegeh tetiba tertanam suka dalam hati. Tudung Fareeda pun gitu juga. Lama dah orang pakai jenis helmet, aku baru sekarang nak try pakai. Hahaha.... Tau - tau Fareeda dah ada keluaran baru yang macam shawl tu kan. kihkihkih...

Sini nak show off sikit gelang Pandora sadur dengan silver. Kalis air tapi tak boleh kena perfume dan losyen. Sayang plak kan nanti tak tahan lama. Harga nya berbeza - beza. Uols pun tau kan, tokey gelang ni pun dah cakap awal - awal kat aku, harga ikut jenis beads. Ada lebih 400 jenis beads tokey ni kena khatam harga. Owh.. pening di situ. Makanya tokey gelang ni pun bantu aku kira dan letak pricing terus. So aku pun ikut pricing tokey. Hehe...

Sekarang aku baru berjinak - jinak nak mengenali Pandora ni... kalau minat kena la study betul tak?


RM35


RM42


KANAK - KANAK RM32


RM37


RM50


RM90


RM106


RM81


RM111


RM135


RM109


RM119


RM62


RM100


SINGLE LEATHER RM45


SINGLE LEATHER RM68


DOUBLE LEATHER RM58


BANGLE RM67


BANGLE RM96

Sekiranya berminat untuk order, rajin - rajin la whatsapp 0197407113 (Redha)
Harga tidak termasuk poslaju.
Poslaju RM7 (SM) & RM10 (SS)