Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Ahad, 21 Disember 2014

Best Moment Sarawak - Dah pandai plesing dak bijak ni...

Hadap gambar sampai muntah hijau kali ni.. hehe... 

Kali pertama amik gambar.. muka salember tak ada perasaan.. 



Hari kedua..adik Mia tu memang pantang jumpa kamera,. Terus senyum. 


Adik tengok kakak tak senyum - senyum bila ibu amik gambar..


Belajar dari adik plesing depan kamera..


Kakak dah mula tunjuk peace. Adik plak wat muka pelik..


Hari ketiga dah ada kemajuan tapi masih malu - malu..



Tu pun ibu yang suruh sengetkan kepala...





Masih lagi kontrol depan kamera.. hehe







Lama - lama dia belajar dari adik Mia cara berdepan kamera. 


Ibu suruh buat muka macam muka ayah... hahaha... tu jadi nya!




















Kali ni amik gambar di Beaufort baru - baru ni.. kredit to makngah amikkan gambar dan whatsapp kat ibu di JDT.
Tanpa ibu pun dia dah pandai senyum..


See....sweet smile. From Beaufort juga.


Big smile dari Beaufort juga..


Selfie with makngah di Beaufort juga...


Lagi dengan makngah di beaufort juga...


Walimatulurus sebelah pihak lelaki di Beaufort, Sabah hari ini... good girl.