Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Rabu, 2 Disember 2015

JAPANESE COTTON SEJUK... CORAK TALI TAPE

Baru balik dari rumah tailor... 😁😁😁😁
Kadang2 aku pun gatey jugak tukar2 pesen.. hihi. Tailor okay je sbb dh jd regular customer.. mcm sy la jugak dgn customer sy sendiri pun mesti okay2 je.. yg penting kita pandai senyum selalu... yg tak reti senyum dgn org je payah sikit.  Org tgk kita pun keras kejung juga la jawabnya. 

********
Sementara sembang2 tu tadi main2 dgn tailor punya kucing Allahu... temok2 kucing2 dia. Hehe.. sampai duduk atas meja mesin jahit!

Pendek ceritanya, sekali sy keluarkan kain JAPANESE COTTON corak TALI TAPE!
Yg pertama baru je hantar JAPANESE COTTON juga corak petak2 hitam putih. Sedikit rare sbb petak kan.. yg latest lagi rare. 😂😂😂😂

Ya Allah lawanya Bai.. mana ko beli kain ni Bai? Jarang akak tgk...

Haaa kaw... feedbacknya mcm tu sekali.
Well... terpromot diri sendiri. Muehehe... ni sy jual kak. Ni namanya kain Japanese Cotton. Beza sgt dgn cotton ehem.

Tailor pegang2 sampai letak kt muka. Hehe... sbb sejuk katanya. Pastu customer dia yg ada kt situ pun sama pegang2 puji sejuk. Pastu tailor tunjuk baju yg first saya hantar. Dia terpromot la plak. Katanya, adik ni suka baju kain cotton. Dah byk kali hantar sini corak kain jarang jumpa KEDAI BIASA mcm ni haaa.. katanya sambil tunjuk kain hitam putih tu plak.

Makcik2, puan2, adik2, kakak2...
Sebenarnya yg menyebabkan kain tu cantik adalah sebab materialnya yg bermutu. Ada lebih 200 pilihan di dalam album kain saya di FB NORBAIZURA REDHA SPIEI. Pilih mana berkenan. Bijak pilih, cantik digaya.

****************
TAPI TAPI TAPI...
Tadi tercakap harganya RM89.
Masalahnya kain yg sy bawa tu td 2 meter je... huhu. Lupa nak sebut RM89 tu 4 meter. Mesti akak tu kata mahal sangat 2 meter RM89 😂😂😂

Tak apa.. esok pergi amik baju gosip lagi pasal kain. 😁😁😁
Zaman dulu promot tupperware, promot avon, promot beethoven guna katalog. Katalog kita sampai berjalan sendiri tanpa tuan. Tau2 kt rumah jiran seberang sana.
Zaman ni katalog swipe2 je... untung yg ada whatsapp atau telegram. Send je kaedahnya.

#TEAMBLOGGERAREA #CELOTEHQWENREDHA #SAUDAGARKAIN