Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Rabu, 29 Oktober 2014

Blogwalking terjumpa contest give away MEGA! XOXO

Dah lama tak blogwalking...

Dah lama juga aku tak follow mana2 blogger sejak tinggalkan dunia blogging dua tahun yg lepas. Follower dah ramai aku tinggalkan... dah tentu menjajau juga friend blogger cari aku kan. Datang ke blog aku yg lama tak berbalas - balas. Pasai blog tu serabut berat. Huhu :( Tak mampu nak buat apa melainkan tutup je terus.

Lepas maghrib aku saje blogwalking terjumpa la contest giveaway mega ni.. memang betul - betul mega kali ni mereka buat. Mana tak nya.. ada 153 pemenang yg bakal mendapat habuan dari 61 orang blogger dan online shop yg owesome.. Give away ni berlangsung selama sebulan dan aku mungkin org last yang tau kot sbb lagi beberapa hari dah nak close. Hehe.. 

Syaratnya insyaallah aku dah tepati. Antara syaratnya adalah Follow 53 blog yg telah disenaraikan. Tolak 1 blog sebab blog tu aku singgah tadi ketuk2 pintu nya dah tak ada org. Mungkin dah pindah kot. Ekeke..

Syarat berikutnya kena like fan page FB yg tersenarai. Mana mungkin la manusia macam aku ni tak ada facebook. Benda senang je. Lain la twitter yang sampai skrg aku tak berapa nak paham kegunaannya. Hahaha... 
Pastu follow instagram mereka plak... ni aku suka :) 

Well... ada lagi tinggal dua hari lagi contest ini berlangsung sapa nak join sila la klik gambar banner pada entry sebelum ni kat SINI... Sila la gigihkan diri utk join mcm saya. Menang ke tak tu cerita lain... yang penting kita nak cari kawan, nak cari info dan nak kukuhkan ikatan silaturahim. 

Senarai hadiah : 

  • Cash RM50 X 7
  • Topup 30 X 1
  • Topup RM20 X 3
  • Topup RM10 X 11
  • Topup RM5 X 14
  • Cash RM 50
  • Tudung Ruffle X 2
  • Keychain X 2, Eyemask X 1
  • Keychain Sabah X 3
  • Set Tasbih Persona + Digital X 2
  • Tasbih X 3, Shawl X 2, Free membership Shaklee X 1
  • Sticker Keyboard X 2
  • 5 Botol Crispy Bubble X 5
  • Plain Wide Shawl X 3
  • Shawl X 1
  • Bloglist 1 year X 4, Bloglist 2 year X 3, Topup RM5 X 1
  • Tudung Aidijuma White Label New Release X 3
  • 1 Kotak Cellmaxx + 1 Kotak Serum X 2
  • Crumble Glitter Wideshawl X 1 , Review Blog X 3
  • Tudung Bawal Ribbon X 2, 1 Hadiah Misteri
  • Dress Labuh Vintage X 1
  • Keychain + T-Shirt Langkawi X 3
  • Monopod X 1
  • Custom Made T-Shirt X 1, Topup RM5 X 2, Review blog X 3
  • Celak Arab D’Herbs X 1
  • Baju X 1
  • Beg Duit X 1
  • Novel + Autograph [karya sendiri] X 1
  • Keychain Langkawi X 4
  • Novel X 1
  • Blouse + Wide Shawl X 1
  • Thermos Bottle, 1 Sticker Paper, Bloglist Sebulan X 3
  • Sophie magic pink cream X 1
  • Perfume Sample Grade 5A (2-3ml) X 2, Homemade perfume (2-5ml) X 5, voucher discount X 5
  • Tablet PC Backrest Mounting X 1, 5000 visitors ke blog dari seluruh dunia X 1
  • Baju X 1
  • Jam Loceng X 2, Wakil Mini GA personal blog X 5
  • 3 Buku Sabun Arbutin + Beg Handmade + embroid nama pemenang X 1
  • E-Book X 10
  • Trial Pack Argan Oil X 3, Handcraft Keychain from Rare Icewhite Seaglass X 2
  • Charm Bracelets X 2
  • Cash RM50 X 1, Topup RM10 X 1, Produk business X 1
  • Qurratul Jubah X 1
  • Kain Sulam X 3
  • Inner Bawal + Shiseido Mask X 3 
  • Chiffon Glitter Shawl- Wardrobe Hanger X 1
Banyakkan hadiah!!! Aku copy dari blog Cik Itah salah seorang admin yang menjayakan giveaway ni... 

Jom..lagi tinggal 2 hari...  :)