Klik untuk tabungan Mia dan Sarah :)

Khamis, 15 Oktober 2015

Projek di Kilang Bateri

Ingat lagi tak dulu sy pernah post tentang melawat tapak ke kilang bateri? So hari ni la kerjanya. En. asben dah biasa mereka sebuah perabot pasang siap. Bukan jenis siap dan terus hantar. Tapi siapkan dan pasang di tempat customer. Ini semua sbb transport kami terhad. Ada kereta je... kereta tu la berjasa jd lori dan juga kereta jalan2. Kesian kan...

Haa... ni la hasilnya.. ada lagi yg belum siap. Next week sambung lagi. Minggu ni en.asben agak bz nyawit kt kampung.

Pada sesiapa nak cari stok kayu pine sekitar johor ni...boleh lah hubungi asben sy di talian 0137867974. Whatsap2 lambat reply ye sbb dia jenis fokus kerja laju mcm lipas kudung. Yang dia tau rehat hisap rokok dgn minum nes je. Mana tau kan kalau yg tak faham ni silap2 kena maki sbb reply whatsapp lambat2.